به گزارش خبرگزاری حوزه، در روزهای گذشته مطالبی درباره اقتصاد اسلامی بیان شد که بلافاصله بازتاب و واکنش بسیاری در فضای علمی کشور یافت و شخصیتهای گوناگون درباره موضوع اقتصاد اسلامی به بحث و گفتوگو پرداختند.
اما حالا که قدری هیجانات رسانهای این رویداد آرام گرفته، فرصتی فراهم آمده که ببینیم واقعاً خود صدر چه گفته است. شهید صدر در دو سطح عمومی و تخصصی به بیان دیدگاه خود درباره اقتصاد اسلامی پرداخته است. او در سطح تخصصی کتاب بینظیر خود اقتصادنا را نوشته که بینیاز از معرفی است. اما برای عموم هم در سه بخش از کتاب اسلام راهبر زندگی که آن را برای جمهوری اسلامی ایران به رشته تحریر در آورد به تبیین کلی اقتصاد اسلامی پرداخته است. این سه فصل عبارتاند از: طرح کلی اقتصاد اسلامی، طرح تفصیلی اقتصاد اسلامی و مبانی کلی بانک در جامعه اسلامی. پژوهشگاه شهید صدر کتاب مکتب اسلام را نیز به پیوست کتاب اسلام راهبر زندگی در جلد پنجم مجموعه آثار شهید صدر منتشر کرده است.
مکتب اسلام گزیدههایی از فلسفتنا و اقتصادنای شهید صدر به قلم خود اوست. فصل دوم این کتاب با عنوان «از اقتصاد اسلامی چه می دانیم؟» به خوبی اندیشه اصلی اقتصاد اسلامی را طرح و مطالبی مانند تفاوت مکتب و علم و نسبت اقتصاد با سایر علوم را تبیین کرده است. البته مطالبی دیگر نیز از شهید صدر در کتابهای بارقهها و سنتهای الهی در قرآن کریم آمده است که به این موضوع مربوط است و پژوهشگران باید به آنها نیز توجه داشته باشند.
بحثهای پیشآمده فرصت مناسبی برای مراجعه به اصل متون شهید صدر و آشنایی دقیق با اندیشه اوست. از این رو پژوهشگاه شهید صدر کتابهای اقتصاد ما و اسلام راهبر زندگی را تا پایان مهرماه با تخفیف ٢۵٪ به فروش میرساند.
علاقهمندان میتوانند از هماکنون با کد تخفیف Sadreco۱ این دو اثر را از فروشگاه پژوهشگاه تخصصی شهید صدر تهیه کنند.
نظر شما